June 2022

Sindroma  Dumping shfaqet si rezultat i kalimit të shpejtë të ushqimit në zorrën e hollë. Mund të ndodhe edhe si rrjedhoje e disa sëmundjeve edhe pas operacioneve të obezitetit. Operacionet bariatrike janë operacione që pothuajse gjithmonë shkaktojne ndryshime në stomak dhe