August 2022

Obeziteti është një epidemi globale që ndikon negativisht në mirëqenien fizike, emocionale dhe psikosociale të individëve. Numri i personave të prekur nga kjo epidemi është në rritje. Diabeti, sëmundjet e zemrës, hipertensionin, mosmbajtjen e urinës dhe lloje te ndryshme te