Title Image

Rreth AntBariatric

AntBariatric

AntBariatric është një klinikë e kirurgjisë së përgjithshme që përbëhet nga kirurgë të përgjithshëm, dietologë bariatrikë dhe infermierë të kujdesit postbariatrikë, të cilët janë ekspertë në kirurgjinë bariatrike. AntBariatric menaxhon kirurgjinë bariatrike si dhe të gjitha proceset e kujdesit dhe ndjekjes pas operacionit bariatrik.

Në dritën e të dhënave aktuale shkencore klinika jonë aplikon trajtimet më të përshtatshme dhe bashkekohore të kirurgjisë bariatrike për pacientët tanë. Ne ofrojmë shërbime në kujdesin kirurgjik pas operacionit, programin e personalizuar të dietës, ndjekjen e pacientit dhe proceset e kirurgjisë plastike postbariatrike.

AntBariatric është e përkushtuar t’u ofrojë pacientëve të saj trajtimin më të përshtatshëm dhe ndjekjen pas operacionit në baze te të dhënave me te reja  shkencore . Operacionet kryhen në spitalet e grupit Memorial, të cilët janë të pajisur me se miri nga ana teknologjike dhe kanë një rrjet të gjerë konsultimi.